El nou servei de Google, Music Key, ja està disponible en fase beta

Compartir

Després de molts rumors, el nou servei de Google, Music Key, ha vingut per conviure amb YouTube i Google Play Music. En aquest nou servei els usuaris podran gaudir de tot el catàleg de videoclips de YouTube i d’una gran varietat de cançons disponibles a Google Play Music (unes 30 milions de cançons). Tot això sense cap tipus de publicitat i amb un sistema molt àgil, atractiu i multiplataforma.

L’aplicació de YouTube ja mostra a l’esquerra del seu panell una nova secció on trobem les últimes tendències musicals, diverses llistes de reproducció i recomanacions. Si vols gaudir de tot això sense cap tipus d’interrupció comercial, en segon pla quan ho reprodueixis al mòbil o sense connexió a Internet podràs fer servir Music Key. Es tracta d’un servei que es troba en fase beta (cal invitació per provar-la), que estarà disponible per a tots els usuaris en 6 mesos i a un preu de 9,99 € al mes, cost similar a serveis com Spotify.
De moment YouTube ha informat que no hi ha gaires invitacions, però van enviant per correu electrònic a aquelles persones que fan un ús important de l’aplicació. Aquestes persones, a més, pagaran només 7,99 € al mes un cop finalitzi la fase beta. De tota manera, apunten a la possibilitat d’establir un mitjà per poder sol•licitar invitacions.

Sin-título

Cal assenyalar que els usuaris que ja estiguin subscrits a Google Play Music no hauran de pagar per utilitzar el nou servei. De la mateixa manera, aquells nous usuaris deMusic Key no hauran de pagar per fer ús de Google Play Music. La cosa està en veure com es complementaran i quina funció diferent tindran dintre l’ecosistema de Google.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: