El proper 22 d’abril serà el #GlobalSelfie Earth Day

Compartir

Fidel al seu estil i a l’aposta ferma per l’ús i aprofitament de les xarxes socials, la NASA prepara el selfie més gran imaginable per al proper 22 d’abril. Naturalment, es tracta d’una iniciativa calculada fins al més mínim detall, com ho demostra l’esforç esmerçat en facilitar tota mena de recursos gràfics i orientacions per a assegurar la màxima participació.

GS_Web

Es tracta, de fet, ja sigui a mà o imprimint-se un full amb el pdf disponible a la pàgina de la campanya #GlobalSelfie, de posar-hi el nom, indicar a quin indret correspon la foto i compartir-la a una d’aquestes cinc xarxes socials: Twitter i Instagram, etiquetant les fotos amb el HT, a aquesta pàgina de Facebook, a aquesta pàgina de Google+ i a aquest grup de Flickr.

“Els astronautes de la NASA varen tornar amb les primeres imatges del planeta sencer vist des de l’espai”, apunten. Tenint en compte que els satèl·lits capturen noves imatges de la Terra cada segon, la NASA vol crear una imatge del planeta (vist des de terra) a partir d’imatges compartides per persones d’arreu, tot aprofitant que el 22 d’abril se celebrarà el Dia de la Terra.

A mesura que les imatges comencin a circular per les xarxes i etiquetades amb #GlobalSelfie, aniran generant una imatge en mosaic de la Terra.

El format no ha de ser estrictament un autoretrat sinó que podem fotografiar allò que més ens agradi del nostre entorn, indicant, això sí, a quina part del planeta correspon!

Des del nostre punt de vista, aquesta iniciativa, de tenir èxit, pot aconseguir uns resultats espectaculars. Es tracta, de fet, d’una acció desinteressada, global i que permetrà disposar d’una #gigafoto del nostre planeta.

Una feinada, vaja…

Quedeu avisats i avisades, el 22 d’abril fotografieu el què més us agradi i compartiu!

#GlobalSelfie Earth Day

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: