El servei de televisió en ‘streaming’ de l’HBO arribarà a l’Estat espanyol

Compartir

Després que ho fes Netflix l’octubre del 2015, l’emissora nordamericana es prepara per arribar al país i competir amb els serveis ja existents.

HBO, el canal de televisió per cable als Estats Units que produeix sèries d’èxit com Joc de Trons, arribarà a Espanya aquest 2016. L’emissora està preparant la introducció del seu servei exclusivament online i de pagament, independent de qualsevol plataforma de televisió per cable o satèl·lit; un model que ja utilitza als països nòrdics, per exemple.

Ara que la fibra òptica s’està estenent i els habitatges comencen a comptar amb millors connexions a Internet, l’HBO ha vist una oportunitat de negoci per a accedir a l’Estat i poder esprémer més els seus continguts propis. No és casualitat tampoc que l’anunci de la seva arribada es produeixi uns mesos després de l’entrada de Netflix al mercat espanyol del streaming, dins el qual l’HBO es veu capacitada per a competir.

Durant les pròximes setmanes i mesos anirem sabent més detalls com per exemple els preus, encara no anunciats. Si es té en compte la referència d’altres països europeus on el servei ja opera, la quota mensual podria rondar els 10 euros.

Clara Pariente
Etiquetes: