Els 3 canvis més destacats de la nova pàgina de perfil de Twitter

Compartir

Recentment la xarxa social Twitter va introduir noves funcionalitats a partir del nou disseny a les pàgines dels nostres perfils, i aquesta setmana està donant la opció a la majoria dels usuaris per començar a utilitzar-les. Avui et presentem les tres més destacades:

  • La importància de la imatge a la xarxa es veu cada vegada més reflectida a Twitter, contagiada per altres xarxes socials com Facebook, Google Plus o Instagram. Això es veu perfectament ara, amb una imatge de portada que omple horitzontalment tota la pantalla (1500 px. d’ample). També amb la inclusió de l’enllaç per veure la cronologia només dels tuits amb fotos o vídeos.

noutw3

  • Tuits populars més destacats al timeline: augmenta la grandària del tuit si ha tingut interaccions (retuits, favs i respostes). Amb aquest canvi, es localitza més ràpidament el contingut més viral.

noutw2

  • Tuit fixat a la capçalera: Una novetat interessant, copiada clarament de Facebook, amb possibilitat d’escollir un tuit (propi, no RT) per ancorar-ho a la part superior de la cronologia.

noutw4

De moment només es pot veure aquest nou format de pàgina de perfil a la versió web de Twitter, però s’ha filtrat que aviat hi haurà adaptació a les plataformes mòbils. Si vols tenir-ho, però encara Twitter no t’ofereix la possibilitat, fes clic a “Get it now” en aquest enllaç.

Personalment, crec que son canvis de disseny que funcionen, i que hi aporten certs valors afegits que poden ser d’utilitat per fer la pàgina més atractiva i pràctica. I vosaltres què hi opineu? Ja sabeu que a ycom.cat sempre volem que digueu la vostra!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: