Els GIFs animats arriben oficialment a Twitter

Compartir

La companyia va confirmar ahir el suport, tant de la pàgina, com de les aplicacions per a iOS i Android, de les imatges animades. Aquesta era una de les poques funcionalitats que quedaven per afegir a la xarxa social. Fins ara havíem de posar enllaços externs per a poder visualitzar-los, però des de dimecres podem afegir-los als nostres tuits com si d’una imatge normal es tractés.

Aquest format ja és present a Google+ i també a Pinterest des de fa pocs mesos, però sembla que a Facebook no li agrada. I en els primers anys de Twitter també estava present, però només a les fotos de perfils, que avui en dia encara es poden veure algunes amb gif.

Per evitar problemes de descàrrega massiva d’informació, les imatges apareixeran com fins ara, de manera estàtica, fins que premem la imatge per a veure l’animació de la mateixa. D’aquesta manera evitem sobrecarregar els nostres dispositius. Recordem que un format semblant que podem trobar avui en dia són els vídeos de Vine, amb una exteNsió màxima de 6 segons, quasi com un gif.

Poc a poc, Twitter va afegint cada vegada més i més funcionalitats per a evitar la necessitat d’aplicacions externes per afegir contingut a les nostres piulades.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: