Els millors vídeos d’Instagram amb efecte Hyperlapse

Compartir

La nova aplicació d’Instagram per fer vídeos amb efecte Hyperlapse s’ha convertit en pocs dies en una molt bona eina per a la creació de continguts i un format molt utilitzat en el màrqueting online. Fa només uns mesos, utilitzar aquestes tècniques requeria equipament professional i formació en edició de vídeos, però vist l’èxit i la viralitat d’aquests formats, ja és possible fer-ho fins i tot des d’un smartphone.

Ara qualsevol pot experimentar amb aquest tipus de tecnologies, la qual cosa ens permet comprovar el que funciona (i el que no). De moment, és segur que Hyperlapse ens proporciona la possibilitat de presentar els nostres continguts d’una forma actual i creativa. Per ara, amb Hyperlapse d’Instagram es pot gravar un vídeo de fins a 10 minuts si tenim un iPhone 4 o de fins a 45 minuts amb un iPhone 5.

Una vegada gravat i editat el vídeo, aquest es pot guardar a la memòria del mòbil o compartir-ho a través d’Instagram on se li poden afegir filtres de color. Ja han estat molts els usuaris que experimentat amb aquesta app i han fet públiques les creacions.
Hem fet un resum dels vídeos més destacats amb efecte Hyperlapse, que han estat virals a la xarxa, especialment a Instagram. Des de fer uns dies, a l’opció “explora” d’aquesta xarxa social, hi ha sempre un espai reservat per a aquests vídeos. Si ens fixem en aquests i altres exemples originals, podem veure que la majoria d’ hyperlapses estan fets per marques, empreses, agències publicitàries o professionals. Encara que sembli senzill, realitzar i editar un vídeo amb aquest format és més complex del que sembla, o almenys presentar un vídeo original i de qualitat.

Una altra possibilitat per veure més exemples de vídeos amb aquest efecte és escriure l’etiqueta #Hyperlapse a Instagram. Encara que hi ha alguna foto, la majoria són vídeos realitzats amb aquesta tècnica i podem trobar més de 400.000.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: