És Sant Valentí un bon dia per passar-se per Tinder?

Compartir

El dia de Sant Valentí s’ha convertit en una data d’amor/odi. La tradició marca que el 14 de febrer és “el dia dels enamorats”, però l’afany de les empreses i cases comercials per a treure’n partit ha provocat que moltes persones l’odiïn. Sigui perquè estan solteres o bé perquè consideren que l’amor “se celebra cada dia”.

En qualsevol cas, la tecnologia està canviant la manera en què ens relacionem i així ho reflecteixen aplicacions com Tinder, on estar solter per aquestes dates ja no és cap problema: només cal posar més interès a aconseguir un “match”. I és que les dades registrades per l’app l’any 2018 per aquestes dates, reflectien com els usuaris tendien a retocar el seu perfil i a decidir començar l’aventura de conèixer gent nova.

Concretament, l’app indicava que els “match” (la coincidència entre dos usuaris) i les converses havien experimentat un creixement del 7% el ja conegut com a Dia del Solter, és a dir, l’anterior a Sant Valentí.

Mai és tard per a trobar l’amor

Encara que les xifres parlen just del dia anterior a Sant Valentí, cosa que pot indicar que la gent es prepara justament per no passar Sant Valentí sense parella, no oblidis la dita popular de “mai és tard per a trobar l’amor”.

El 14 de febrer també és un dia ben actiu a Tinder i altres apps de l’estil. De fet, una enquesta realitzada a l’Índia recentment indica que 3 de cada 4 persones esperaven trobar parella el dia de Sant Valentí a través d’una app.

Si de veritat es vol trobar parella, la qüestió és llançar-s’hi, no importa quan.

Per si et serveix… 

Aquests van ser els comportaments i temes populars a Tinder l’any 2018. Potser donant-hi una ullada, agafes alguna idea per a triomfar en l’app aquest 2019.

 

Les tendències de Tinder el 2018

Les tendències de Tinder el 2018

Etiquetes: