Estrenem Instant Articles a Facebook

Compartir

A partir d’ara, i des de l’app mòbil els lectors d’YCOM podran gaudir també dels mateixos continguts de la web.

Càrrega molt ràpida i publicació simultània a la web però dins de Facebook, veient-lo dins de l’app mòbil. Aquestes són les premisses amb les quals ha jugat Facebook amb Instant Articles, una nova funcionalitat amb la qual la companyia de Mark Zuckerberg busca liderar el sector editorial en línia.

Limitat inicialment a una fase de proves només per a mitjans escollits per la companyia de Mark Zuckerberg, Instant Articles ja es troba disponible per a totes les publicacions que sol·licitin emprar-lo, i nosaltres, a YCOM, estrenem ara aquest canal.

Això vol dir que a partir d’ara, els nostres lectors que també siguin usuaris de l’app mòbil de Facebook ens hi podran seguir.

El grafisme dels articles és minimalista, buscant una càrrega el més ràpida possible (d’aquí el nom d’Articles Instantanis que els dóna Facebook) però, a la vegada, també s’ha buscat que l’estètica es pugui ajustar a la de la pàgina web que els conté originalment.

Des d’YCOM continuem compromesos en l’ús de les darreres tecnologies i els nous canals per fer arribar la informació sobre les noves tecnologies i l’estil de vida digital a tots vosaltres, els qui en seguiu cada dia a través de totes les plataformes on estem presents.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: