Exemples de com les marques utilitzen Vine

Compartir

Vine és una xarxa social que no tothom coneix, creada per Twitter el 2013 i cada vegada més popular, que permet realitzar i compartir micro-vídeos (vídeos curts) de màxim 6 segons de durada en forma de loop (reproducció contínua).

Com a Twitter i com a totes les altres plataformes, es pot acompanyar el vídeo amb text, hashtags i interaccionar amb els comentaris, usuaris i buscador. En termes generals, és molt semblant a Instagram. Tot i que no hi ha milions d’usuaris, aconsegueix gran viralitat gràcies a la integració automàtica amb Twitter. És per això que cada vegada més marques estan aprofitant aquest format per promocionar productes, esdeveniments i aplicar estratègies de publicitat i màrqueting.

Vine està creant un precedent en el món de la comunicació, cada vegada més centrat en mitjans digitals i formats multimèdia, sent el vídeo el rei dels continguts. Els estudis demostren que els vídeos produeixen més interaccions, com ara clics, visites, comentaris o “m’agrades”. A més, els nous formats com el “timelapse”, els filtres, aplicacions o les possibilitats fàcils d’edició estan creant una galàxia de creativitat i bons exemples.

Hem fet un recull per entendre com evolucionarà el món de la publicitat a Vine.

Nissan

Hewlett-Packard

Oreo

Samsung

Intel

Coca Cola

Adidas

Burger King

Ford

Què us semblen aquests exemples? Si ens envieu altres vines creatius i originals, els afegirem, especialment de marques o empreses catalanes. I acabem l’article amb una pregunta: Us agrada Vine? En sou usuaris?

FONT: Atombit

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: