Facebook, va a totes per a ser el rei del streaming

Compartir

Mark Zuckerberg està “obsessionat” en ser la plataforma líder de vídeos en directe i posa a l’abast el ‘streaming’ per a tots els usuaris amb la interactivitat potenciada al màxim.

Recordes quan Facebook et va conquistar perquè et permetia mantenir el contacte permanentment amb les teves amistats de la vida “offline” o recuperar aquelles de la infància de les quals no havies tornat a saber-ne res? Sense dubte, les funcionalitats de la plataforma han crescut i evolucionat d’allò més des de llavors: Facebook és el nostre calendari, el nostre àlbum de fotos, l’aparador de la nostra empresa, el nostre diari i… el nostre propi canal de “televisió”.

La plataforma de Mark Zuckerberg ha fet el pas definitiu aquesta setmana per a entrar en la competició per a dominar el sector de les retransmissions en streaming socials, un àmbit que van estrenar Meerkat i Periscope (Twitter). Fa poc més d’un any, la plataforma de Mark Zuckerberg va habilitar la funció per als principals mitjans de comunicació i companyies; ara, l’ha evolucionat i la posarà a l’abast de tots els usuaris, amb la interactivitat potenciada al màxim.

Facebook Live

Reaccions, filtres i comentaris a l’instant

Durant les transmissions, les persones que hi connectin podran anar expressant les seves emocions – tal com poden fer amb els estats o imatges compartides a la xarxa – i anar comentant allò que veuen – uns comentaris que veuran les persones malgrat que vegin el vídeo en diferit. Et resulta familiar, oi?

Sí, sembla que Zuckerberg està completament “obsessionat” per a liderar la vessant ‘Live’ de les xarxes socials i, malgrat haver trigat més que Twitter, la seva aposta pel streaming és gran i està disposat a deixar la competència en segon pla.

Tanta és la seva importància, que la xarxa està pagant a importants mitjans perquè utilitzin el servei. Un dels exemples de com Facebook està assegurant el seu èxit el vam tenir el dimecres 6 d’abril, durant la gravació d’un programa de la popular presentadora nordamericana Ellen DeGeneres.

Nicki Minaj gets real with me! #24Live

Posted by Ellen DeGeneres on Miércoles, 6 de abril de 2016

 

Les novetats del servei estan preparades i són atractives. Ara ja només cal esperar com les reben els usuaris i – clar estar – com reaccionaran els competidors.

Clara Pariente
Etiquetes: