Facebook afegeix una nova opció per lligar

Compartir

Precisament aquest matí hem obert amb una mala notícia per la xarxa social, el tancament d’una de les seves primeres apps, Poke. Aquest servei es basava en els “tocs”, una opció encara disponible i que al principi s’utilitzava molt.

Avui tanquem el dia amb una nova funcionalitat que acaben d’estrenar. Es tracta d’un nou botó que permet preguntar als usuaris que no mostrin el seu estat civil (la majoria segons les dades) si està casat o solter.

fb toc

Aquest botó es mostra a la columna dels perfils, i ho podrem enviar a qualsevol usuari de la xarxa social, independentment que tinguem amistat o el seguim.

Aquesta funció introdueix una nova manera d’utilitzar Facebook, aprofitant l’auge de les webs de cites, la xarxa social segurament té preparades més novetats en aquest sentit, segons informes webs com Mashable. Aquesta nova opció també pot respondre a una necessitat per la seva plataforma de publicitat. Poder segregar molt millor els usuaris segons el seu estat civil pot suposar un plus pels anunciants.

fb toc

FONT: MASHABLE

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: