“Facebook at Work” la nova xarxa social laboral

Compartir

Facebook està preparant una nova ampliació de la seva xarxa social, aquesta vegada dirigida al món laboral i molt semblant a Linkedin.

La nova estratègia de Facebook serà totalment independent del perfil de la mateixa existent en l’actualitat. No hi haurà informació que relacioni el perfil social amb el perfil laboral, amb això s’aconseguirà que “Facebook at work ‘sigui només usada per a l’entorn laboral. Aquesta és la principal preocupació de la companyia, no relacionar la vida personal de les persones amb el món professional, sense renunciar a les dades interessants per fer créixer aquesta plataforma o per segmentar una possible publicitat.

Aquesta nova eina, segons informa Financial Times, tindrà unes funcions semblants al Facebook actual com el subministrament de notícies, existència de grups, capacitat per connectar-se amb altres usuaris, en aquest cas, amb professionals de les diferents àrees d’interès, es podran enviar missatges i xatejar, compartir informació i a més disposarà d’eines per poder treballar en documents compartits. S’especula en eines similars a Google Drive, Dropbox i d’altres com OnlineOffice.

El projecte ja es va posar en marxa el 2013 i ara està sent provat per diferents empreses abans de ser llançat per a tot el públic. La companyia de Mark Zuckerberg aposta fort per la idea, volent fer competència a LinkedIn, amb 90 milions d’usuaris actius mensuals.

Per ara encara tenen un llarg camí a recórrer fins a poder fer competència amb les xarxes professionals que ja estan consolidades. No només per aconseguir nous usuaris sinó perquè hauran de guanyar-se la confiança de les empreses, de manera que el temps que s’inverteixi en aquesta nova eina, sigui temps productiu, i a més han de mantenir un alt nivell de privacitat en els missatges que s’enviïn.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: