Facebook introdueix els stickers en els comentaris

Compartir

Entrada aquesta setmana, molts usuaris de Facebook als Estats Units han compartit a través d’aquesta i altres xarxes socials, fotos i comentaris sobre la nova opció d’usar stickers en els comentaris de les publicacions. The Next Web, un dels portals sobre socialmedia més importants del món, va preguntar directament a un dels portaveus de Facebook, qui va confirmar el rumor.
Només s’ha d’afegir l’sticker de la mateixa manera que ha Facebook Messenger.”Estem fent proves i experiments amb els Stickers perquè tinguin més presència a la xarxa”, va respondre a la web esmentada.

Screen-Shot-2014-08-18-at-8.36.01-am

Actualment aquests emojis gegants només estan disponible en els missatges privats, però cada vegada estan tenint més protagonisme a la xarxa social, especialment en la imatge corporativa, molt més jove i divertida. Segurament es tracti d’una acció estratègica per retenir i fins i tot atreure un públic adolescent que en els últims mesos ha abandonat o perdut interès per la xarxa social, a favor d’altres plataformes com Instagram o Snpachat. En general, els comentaris que es poden llegir sobre aquest experiment són positius, així que molta gent espera que aquesta funció estigui disponible aviat per a tothom.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: