Facebook llança Marketplace, un espai de compravenda per a usuaris

Compartir

Facebook ha anunciat que llança a Espanya el servei Marketplace, un espai que permet als usuaris comprar i vendre productes amb altres membres de la xarxa. Des del moment de la seva entrada al mercat, l’aplicació és en competència d’altres aplicacions com Wallapop o portals com Ebay.

 

Per poder comprar o vendre articles a través del nou servei de Facebook, els usuaris han de realitzar una fotografia de l’article, introduir una descripció i un preu i confirmar la seva localització. Des d’aleshores,  altres usuaris poden veure l’article, fer ofertes i acordar un pagament i lliurament.

 

Segons el comunicat de la xarxa social, la plataforma no ofereix mètode de pagament dels productes que s’ofereixen en Marketplace, però permet fer la cerca  dels diferents productes publicats a través de diferents categories com electrònica, llar i jardí, o roba i accessoris, i filtrar els resultats per localització, categoria i preu.

 

Marketplace, però no serà només llençada a Espanya, sinó també a Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Noruega, Portugal, Suècia, Suïssa i Holanda, i està disponible des de novembre de l’any passat a Estats Units, Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: