Facebook llança nous recursos de seguretat per a adolescents, pares i educadors

Compartir

Facebook ha anunciat avui el llançament a Espanya del seu Centre per a la Prevenció de l’Assetjament, que ofereix eines i recursos de seguretat per a adolescents, pares i educadors. El centre ha estat creat pels enginyers de Facebook i Yale Center for Emotional Intelligence. Aquí, la companyia ha col·laborat amb organitzacions locals, entre elles GSIA, Protégeles i Alia2.

El Centre d’Ajuda ha estat dissenyat per informar a les persones quan més ho necessiten: els usuaris que denunciïn assetjament a través dels enllaços de denúncia de Facebook seran dirigits al centre, tenint així accés a consells sobre què fer, recomanacions, guions per iniciar converses i manuals per actuar, en solitari o amb l’ajuda d’educadors, entre d’altres opcions molt interessants.

Centro Prevención Acoso

Segons Arturo Bejar, un director de Facebook del programa: “Vivim en un món en el qual hi ha problemes cada dia, a Internet i al carrer, i és important oferir les eines per ajudar a qui més ho necessita. Amb aquestes eines esperem que les dades negatives que tenim avui en dia sobre privacitat i assetjament a la xarxa millorin en els propers anys”.

Segons els últims estudis i dades proporcionades durant la presentació del nou servei, el 30% dels joves és víctima de bullying o assetjament. Les organitzacions que hi col·laboren diuen estar molt satisfetes amb el pas que ha fet Facebook en aquest sentit, i estan encantades de participar i ajudar tot el possible.

Per conèixer més el servei i/o per visitar-lo entreu en aquest enllaç.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: