Facebook llança oficialment els Trending Topics

Compartir

Ha passat gairebé un any des de que van començar a arribar rumors que Facebook estava treballant en una funció molt similar als Trending Topics que tant èxit han generat a Twitter. Fins i tot s’han arribar a fer proves pilot amb usuaris, però per algun motiu mai s’havia arribat a presentar-ho de forma oficial.

Però Facebook recentment ha anunciat través d’un comunicat que la xarxa social comptarà amb un nou producte, anomenat Trending, a través del qual es podrà veure quins són els temes més populars dels quals estan parlant els usuaris.

facebook-trending-topics

Aquesta nova funció es podrà trobar a la part dreta de l’scroll i establirà quins temes són tendència, gràcies a un algoritme que reconeix quines temàtiques registren un pic de popularitat en un moment determinat. És a dir molt semblant a la xarxa de microblogging. Cada tema que esdevingui popular anirà acompanyat d’una breu descripció en la qual s’explicarà per quin motiu s’ha convertit en tendència, i, en fer clic damunt, remetrà a comentaris d’amics o pàgines que parlen sobre aquest tema.

De moment el servei Trending està disponible en alguns països, com Estats Units, Canadà i Regne Unit, i es manté la idea d’implementar-ho poc a poc a tot el món. També per a l’aplicatiu mòbil de Facebook.

facebook-trending-topics (1)

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: