Facebook podria fusionar els missatges de Messenger, WhatsApp i Instagram

Facebook podria fusionar els missatges de Messenger, WhatsApp i Instagram
Compartir

Mark Zuckerberg planeja integrar els tres serveis de missatgeria principals de l’empresa – Facebook, Instagram i WhatsApp – en una mateixa estructura unificada, segons ha informat The New York Times (NYT).

Els canvis que planeja implementar la companyia suposen la unificació de l’estructura de missatgeria de les tres aplicacions, si bé Facebook, Instagram i WhatsApp mantindrien el seu ús com a aplicacions independents.

La reconfiguració de les aplicacions, segons quatre fonts implicades en aquest canvi citades pel diari nord-americà, requereix de milers de treballadors, i encara es troba en una fase molt inicial. Segons els rumors, la unificació es completaria a principis del pròxim any 2020.

La companyia, a més, planeja introduir en totes les aplicacions l’encriptació d’extrem a extrem, fet que impediria l’accés no autoritzat a les converses privades dels usuaris.

Si bé Zuckerberg no ha especificat el tipus de beneficis que suposaran aquests canvis, dues de les fonts consultades han assenyalat cap a la implicació dels usuaris i noves formes de publicitat.

Etiquetes: