Facebook presenta el seu sistema de login anònim per a aplicacions de tercers

Compartir

Aquests dies Facebook està celebrant la seva conferència per a desenvolupadors anomenada F8. De moment, la novetat més important és la presentació del nou sistema de login anònim per a aplicacions de tercers.

Segons va dir Mark Zuckerber, un dels principals motius per estrenar aquest format és el fet que a la majoria de la gent no li agrada donar informació personal a tercers que en principi no haurien de necessitar-ho, com apps o webs.

Segons Facebook, això permetrà a la gent entrar en aplicacions de tercers sense que aquests rebin cap dada personal ni tinguin cap tipus de permisos per poder segmentar el públic, conèixer els nostres interessos o publicar sense el nostre permís explícit.

Els enginyers han explicat que amb aquest nou sistema les aplicacions de tercers es queden a cegues respecte les teves dades personals, però Facebook segueix tenint informació sobre les apps que ens hem connectat. Així doncs, sabem que a Facebook ho podrà seguint aprofitant, i encara més, per poder segmentar el seu públic i oferir millors serveis en la seva plataforma de publicitat. Els estudis que han realitzat demostren que els usuaris utilitzaran molt més aquesta nova opció, representada amb el color negre.

“Quantes vegades ens ha passat que volem instal·lar una nova aplicació però no volen omplir els formularis i que coneguin les nostres dades? Davant aquesta situació presentem Anonymous Login”, va explicar Zuckerberg.

El CEO de Facebook assenyala que aquesta nova forma d’accés permet provar l’aplicació sense por, “Podràs donar teva identitat més endavant, en qualsevol moment i quan et sentis amb confiança».

FONT: ATOMBIT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: