Facebook presenta nou disseny, ja disponible a Catalunya

Compartir

Una actualització al blog oficial de Facebook explica que després de diversos mesos fent proves i estudis,  han arribat a la conclusió que hi havia diversos problemes amb el nou disseny que van presentar ara fa un any. Als usuaris els ha agradat a nivell de disseny, però se’ls fa molt difícil navegar. En lloc de canviar completament tot el disseny, la companyia ha anunciat que només ha fet alguns canvis.

Cal dir primer de tot que aquest disseny que comentem ha tingut molt poca implementació a Catalunya, i pocs usuaris han pogut disfrutar d’aquesta interfície. No passa el mateix als Estats Units i altres països, on aquest canvi va arribar fa mesos.

NEWS FEED

A partir d’ara, la barra lateral de l’esquerra és  més lleugera i el menú desplegable ha desaparegut.

Els dos canvis més importants són: les fotos són més grans i hi ha una nova tipografia per les lletres. El nou disseny canviarà en funció dels sistema: Helvètica per a Mac i Arial per a PC.

Aquest cop confirmen que el canvi arribarà a tothom i el més aviat possible. De fet, molts usuaris catalans ja ens heu enviat les vostres captures amb el nou disseny, acompanyat d’un cartell de benvinguda.

Amb aquest canvi queden també dues coses molt clares. Per un costat la xarxa social reconeix l’error i accepta les crítiques que tingut tot aquest temps. Per altra banda, el nou model segueix amb l’estratègia de tenir una major coherència en l’experiència entre l’escriptori i mòbils.

2  Facebook

 

Què us sembla el nou disseny? Ja el teniu?

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: