Facebook presenta un nou sistema de mètriques per analitzar els vídeos

Compartir

Facebook ha anunciat avui el llançament d’un nou sistema de mètriques per analitzar els vídeos, amb l’objectiu d’ajudar els anunciants a entendre millor la forma en què les persones responen i interactuen amb els vídeos que es pengen a la xarxa social.

Fins ara, els propietaris d’una pàgina només podien veure quantes persones havien començat a veure els seus vídeos, pràcticament les mateixes dades que amb les publicacions en format imatge o estat. Amb les noves mètriques els administradors podran disposar de més informació al respecte, com el número de visitants, la durada mitjana dels usuaris i el nivell d’interès en les diferents parts del vídeo, entre d’altres.

image003

Les funcions, integrades en el servei estadístic de Facebook per a pàgines, es poden classificar en 5: entendre els usuaris, conèixer l’interès de cada moment del vídeo, saber la relació del vídeo amb la pàgina, exportar dades per fer campanyes publicitaries i comprar amb altres publicacions i vídeos.

10333103_819800578048401_1628125200_n

Aquestes noves opcions estaran disponibles en les properes setmanes i directament per a tots els usuaris. Aquest nou gest per part de Facebook respon al creixent interès de la xarxa social pel vídeo màrqueting. El primer exemple llunyà el vam veure a Instagram, i més recentment amb les noves possibilitats d’anuncis en els vídeos de Facebook (molt semblant a Youtube) i la reproducció automàtica d’aquests en el feed dels usuaris. Totes les tendències del socialmedia ja apuntaven en aquesta direcció, i sembla que la carrera pel lideratge ha començat, restem atents a com respon la competència i la mateixa xarxa social.

Podeu trobar més informació a la pàgina oficial del nou servei.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: