Fes que Facebook t’avisi quan algú es connecta al teu compte

Compartir

Encara que no en siguem conscients, les nostres xarxes socials són una presa desitjable per als cibercriminals. Avui us ensenyem a configurar una protecció extra per al vostre compte de Facebook.

Vivim en temps perillosos. Almenys, pel que fa a la seguretat dels nostres comptes a les xarxes socials. Els intents de segrest d’aquests abunden, i alguns proveïdors de servei (les empreses que es troben al darrere de les xarxes socials) posen al nostre abast eines que ens permeten conèixer quan es du a terme algun d’aquests intents.

Una de les mesures més populars és informar sobre els intents no reeixits per accedir al nostre compte, o bé dels accessos que es produeixen des de fora dels dispositius que emprem habitualment per accedir-hi, com ara el nostre ordinador o el telèfon mòbil.

Aquesta darrera és una opció que no es troba activada per defecte a Facebook, però que podem activar d’una manera ben senzilla.

El primer que hem de fer és accedir a les preferències de seguretat, que trobarem a la part superior dreta de la barra de color blau que hi ha a la interfície d’escriptori de Facebook, en una icona en forma de fletxa que apunta cap avall

seguretat_Facebook_1

Si hi fem clic a sobre, se’ns desplegarà un menú, del qual triarem l’opció Configuració:

seguretat_Facebook_2

Un cop fet això, ens sortirà una nova pantalla, corresponent a la configuració del compte de Facebook. Si ens fixem a la part esquerra d’aquesta, hi ha un menú amb totes les seccions:

seguretat_Facebook_3

feu clic per a ampliar

seguretat_Facebook_4

La segona opció començant per dalt és la de seguretat:

seguretat_Facebook_5

Un cop hi hàgim fet clic, la pàgina que tenim al davant canviarà per mostrar-nos les configuracions relatives a seguretat. La primera, sota el títol “Alertas de inicio de sesión” (no ha estat encara traduïda) és la que busquem, pel que haurem de fer clic a l’enllaç “edita” que trobarem a l’extrem dret:

Feu clic per a ampliar

Feu clic per a ampliar

Un cop fet això, podrem canviar les preferències sobre si volem rebre o no avisos.

Feu clic per a ampliar

Feu clic per a ampliar

Us recomanem activar les alertes per correu electrònic.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: