Forma’t amb aquests 4 cursos gratuïts oferts per Google

Forma’t amb aquests 4 cursos gratuïts oferts per Google
Compartir

 

De la mà del gegant de Mountain View ens arriben aquests 4 MOOC‘s (Massive Open Online Courses en anglès) gratuïts  per a tots aquells que els hi agrada aprofitar el seu temps per formar-se. Només necessitarem un equip connectat a Internet i ganes d’aprendre.

Avui en dia és imprescindible tenir competències digitals, i més si ens ronda pel cap obrir un negoci. Amb aquests quatre cursos gratuïts de Google ens convertirem en autèntics experts del màrqueting digital còmodament des del sofà de casa. Si som dels que no sabem estar quiets també el podem realitzar presencialment a Barcelona, Palma de Mallorca o València entre d’altres. Més fàcil no ens ho poden posar.

Tots els cursos es poden fer en línia, tenen una durada estimada de 40 hores i finalitzen el proper 17 de juliol d’aquest 2014 .

Curs en Màrqueting Digital: Amb aquest curs gratuït aprendrem tots els principis bàsics sobre el màrqueting digital per ajudar-nos en la recerca de feina o començar el nostre negoci. Després de la superació de tots els exàmens, obtindrem un certificat en Màrqueting Digital emes per la IAB (Interactive Advertising Bureau).

Curs en Analítica de Dades: En aquest curs aprendrem a interpretar i analitzar les dades de trànsit del nostre lloc web..

Curs en Cloud Computing  Descobrirem al llarg del curs com transformar radicalment un negoci i innovar dins de la nostra empresa al mateix temps que reduïm els costos. També aprendrem a accedir a la nostra informació de forma segura i a través de qualsevol dispositiu.

Curs en Comerç Electrònic: Descobrirem com comprar i vendre productes i serveis a la Xarxa.

A més a més, al finalitzar cada curs rebrem un certificat acreditatiu ideal per decorar qualsevol paret de l’oficina. Si us interessa, podeu registrar-vos des de la pàgina web Actívate. No us faci mandra i recordeu que el coneixement no ocupa espai! Som-hi?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: