‘Game of Thrones’ pels carrers de Girona

Compartir

El canal HBO ha confirmat que aquest estiu es rodaran algunes escenes de ‘Game of Thrones’ a Girona. 

Ja feia dies que es rumorejava que Girona podria ser escenari d’algunes escenes de ‘Game of Thrones’, però no va ser fins ahir que el canal HBO va confirmar-ho.

Segons el comunicat enviat per la cadena nord-americana i Canal+, la sisena temporada tindrà diverses localitzacions naturals de les ciutats de Girona, però també de Peníscola, entre d’altres. El comunicat no informa dels espais concrets on es faran les filmacions ni la data del rodatge. Tampoc es coneixen els personatges que visitaran aquests escenaris, ja que el secretisme d’aquesta temporada és màxim perquè per primera vegada la sèrie avança els llibres de George R. R. Martin.

Aquesta gravació, programada per a aquest any, es farà amb la col·laboració dels Ajuntaments de Girona i Peníscola i les Film Office d’ambdues ciutats. Els serveis de producció a Catalunya i al País Valencià estan a càrrec de Don Peter Welter Soler conjuntament amb Fresc Film Services. El rodatge de la sisena temporada començarà a Belfast a finals de juliol d’aquest any, es preveu que les filmacions a Girona i Peníscola siguin alguns mesos després.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: