Google+ afegeix un comptador de visites en tots els perfils i pàgines

Compartir

Pot semblar que a Google+ no hi ha ningú, que les empreses no tenen presència i que ha sigut un autèntic fracàs, però el cert és que cada dia hi ha més activitat i és una xarxa social més forta i atractiva pels usuaris d’Internet.

Prova d’això és que recentment Google+ ha implementat la possibilitat de veure quanta gent ha visualitzat els perfils i les pàgines. Com aclareix Yonatan Zunger, un dels màxims responsables de la xarxa social de Google, aquests “views” no equivalen a visites reals del nostre perfil sinó a les vegades que s’ha visualitzat el contingut que hem compartit a la xarxa social.

Segurament es tracta d’una jugada per demostrar que la plataforma no està tan deserta com molta gent diu, i pot resultar una eina útil, almenys per comprar l’audiència i l’èxit entre pàgines i perfils. Això sí, podrien haver-se atrevit a comptar els visitants reals en comptes de sumar el total de visualitzacions.

Aprofitem per enllaçar-vos la nostra pàgina, on recentment hem superat els 200 seguidors, amb unes 11.000 visualitzacions.

YCOM   Google

Google+ YCOM


Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: