Actualitzat: Google Plus i Hangouts estan “out”

Compartir

El servei de missatgeria de Google Inc, Hangouts, té els serveis caiguts des d’aquest matí a primera hora. El sistema ha deixat de funcionar per les seves aplicacions mòbils d’Android com des de la seva pàgina web, recordem que no té cap web en concret però funciona des de Google Mail i Google +. I succeeix el mateix amb la xarxa social de Mountain View, Google +.

Aquesta caiguda dificulta la feina de les empreses i persones que utilitzen aquest servei i a més, segons ens comenta el company Guillem, també ha deixat de funcionar la cerca de contactes que tenim sincronitzat amb el Gmail.

Els usuaris comencen a ensenyar la seva preocupació per Facebook i Twitter, tot i que, Google no ha donat cap comunicat al respecte de moment. Estarem atents a les noves notícies i esdeveniments que puguin succeir.

ACTUALITZACIÓ

Després de quasi una hora de servei interromput dels serveis de Google ja funcionen perfectament. En principi, sense cap nota oficial, es deu a una actualització dels servidors i els programes però alguns usuaris han pogut apreciar algunes diferencies a les animacions i icones de les diferents pàgines webs per la nouvinguda de Android Lollipop 5.0; estarem a l’expectativa.

Si voleu veure com si està operatiu o no una aplicació de Google aquí teniu l’enllaç: http://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=status

Imatge de portada amb Llicencia Creative Commons de l’usuari timubl

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: