Hootsuite, ara també des del nostre smartphone

Compartir

Hootsuite és la millor i més utilitzada eina pels gestors de xarxes. Així ho diuen els diversos estudis de socialmedia que s’han realitzat en els últims anys. La plataforma està creixent molt, fa pocs dies van incorporar noves opcions d’anàlisi i ara per fi toca explotar la versió mòbil del programa. Fins ara, existien aplicacions per tots els sistemes operatius grans, però poc treballades i amb limitades funcions. El número de descàrregues tampoc ajudava i personalment era dels que opinava que la versió per dispositius era inútil i dolenta.

Des de fa pocs dies les versions per iOs i Android s’han renovat a l’alçada de les versions web, en un intent de fer créixer el número d’usuaris i sobretot l’ús des dels dispositius, que segons expliquen al bloc es podia considerar que tenien activitat nul·la o molt baixa.

android-3-620x388

El canvi més important a primera vista és el disseny, però el que hem de destacar més són les noves opcions que fins no es podien utilitzar i que limitaven l’aplicació. Amb una versió Holo per Android i plana per iOs 7, el menú desplegable ordena les diferents categories i fa més intuïtives les pestanyes. Un detall força curiós és que han augmentat el tamany del text i de les imatges, amb l’objectiu de poder treballar millor i fer més elegant el servei. També han canviat el color blau pastís per un blau més fort i clar.

El gestor de contingut és més gran i còmode per poder visualitzar les publicacions, i ens podem desplaçar entre columnes només lliscant el dit. També s’han millorat les notificacions push, la velocitat i els accessos cap a les dades preconfigurades.

Hootsuite per fi ha fet els canvis que tant demanava la gent i l’aplicació agafa un punt de maduresa que fins ara no tenia, podent treballar fàcilment, programant tweets i gestionant diversos usuaris des del mateix lloc. Segur que els communitys managers de tot el món estaran contents per aquesta notícia.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)