Instagram afegeix 10 noves característiques per millorar l’edició de fotos

Compartir

Instagram segueix creixent, no només en forma d’usuaris, també en funcions i serveis. Tot i que sempre s’ha caracteritzat per tenir un editor de fotos molt senzill, aquest dimarts ha presentat 10 noves característiques per millorar la qualitat de les fotografies.

Arriba en forma d’actualització per a dispositius amb sistema operatiu iOs i Android. Les opcions més importants són el contrast, la brillantor i la saturació, que es poden modificar al gust de l’usuari amb la barra lliscant. És un editor, amb unes opcions, molt semblant a l’app de fotos de Google, que està experimentant una gran popularitat gràcies a Google +. De ben segur que Facebook, propietat d’Instagram, no es vol quedar enrere en aquest camp, destinat a ser tendència durant el 2014.

La barra lliscant ja estava disponible abans per l’edició de la llum, així que les novetats en quant a disseny són mínimes. Però tot plegat forma una interessant suite d’eines que inclouen també la calor, els reflexos, ombres, la força, retallar les fotos, la intensitat del filtre, edició de la vinyeta i la foscor, entre les ja esmentades contrast, brillantor i saturació.

Segons ha explicat Deng, un dels responsables dels canvis, són novetats de 6 mesos de feina i aviat veurem noves característiques, ja que Instagram està treballant en crear un editor molt complet de fotografia.

Les actualitzacions ja estan disponibles a l’App Store i a Google Play, tot i que com sempre passa, van arribant esglaonadament als usuaris.

Per a més informació podeu visitar el blog d’Instagram.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: