Instagram elimina l”scroll’ vertical i reforça encara més les ‘Stories’

Instagram App
Compartir

Instagram està preparant un canvi en l’estètica de la interfície d’usuari que suposaria la fi de l’scroll per a passar a mostrar totes les publicacions en format de “targetes” amb una dinàmica similar a la de les Stories.

Així ho ha avançat el perfil WaBetaInfo en un tuit que revela com seria la xarxa social després de la pròxima actualització. Segons aquestes imatges, l’aspecte i el funcionament de la plataforma canviarien notablement, eliminant el clàssic scroll tant característic d’Instagram. S’ha acabat lliscar amunt i avall per a descobrir totes les publicacions dels usuaris a qui segueixes, sembla que ara ens mourem pels posts més a l’estil de les històries.

Més enllà d’aquest canvi, en aquesta actualització, els missatges directes passarien a situar-se a la cantonada inferior dreta, fet que podria millorar la seva accessibilitat.

Canvis i més canvis

Fa un parell de setmanes, Instagram revelava en un comunicat que estava treballant en canvis del disseny dels perfils dels usuaris perquè aquests siguin “més fàcils i clars“. Com reflecteixen les captures de pantalla compartides per la mateixa plataforma, aquest nou disseny reorganitzaria les funcions mostrades al perfil, així com les icones i els botons i la informació de seguidors, que perdrien importància.

Ni Instagram ni WeBetaInfo han concretat data per a cap dels canvis suggerits, però s’espera que arribin aviat.

Canvis als perfils d'Instagram

Així es veuran els perfils d’usuaris d’Instagram.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: