“Amics Propers”: la nova funció d’Instagram Stories que els dóna més privacitat

Funció Close Friends a Instagram
Compartir

Instagram vol brindar una mica més de privacitat als seus usuaris i, per això, acaba d’introduir la funció “Close Friends” (amics propers, en anglès) a les Instagram Stories.

Es tracta d’una opció per a dotar de més privacitat a la publicació que realitzem en aquest format, podent seleccionar que només la vegin un grup de “millors amics“.

Per utilitzar aquesta nova funció, primer hem de preparar la llista amb aquelles persones que considerem els nostres amics més propers. En tot moment, tindrem total control sobre aquesta selecció, ja que els usuaris no poden sol·licitar formar-ne part. D’altra banda, sabrem si ens trobem entre els “millors amics” d’un usuari en concret si veiem un anell verd al voltat de la icona de la seva Story o un indicador del mateix color sobre el contingut.

Funció Close Friends a Instagram Stories

Així, Instagram ens proporciona una manera més de gestionar la privacitat del nostre contingut i perfil, encara que la funció – de moment – només està enfocada a les Stories. Potser en un temps, la xarxa acaba proporcionant opcions semblants per a la resta de publicacions.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: