Instagram prova la funció de missatges privats a la seva versió web

Instagram introdueix una nova funció
Compartir

Instagram ha estat provant la seva funció de missatgeria privada a la versió web de l’aplicació.

Així ho ha descobert la desenvolupadora Jane Manchun Wong, qui, a través del seu compte de Twitter, ha compartit captures de pantalla on es veu el web d’Instagram amb la funció dels missatges privats activada. Una possibilitat que ha desaparegut hores més tard, segons ha explicat la mateixa usuària.

Instagram prova la funció de missatges privats a la seva versió web

Captura de pantalla de la versió web d’Instagram en un ordinador.

Des que Instagram va llançar la versió web, l’ha anat adaptant amb diferents funcions perquè s’assimili al web al màxim. Es poden fer likes, comentar, cercar usuaris, navegar a través d’etiquetes, reproduir Stories… però encara hi ha altres coses que no es poden fer al web i sí a l’app, com enviar missatges privats i, essencialment, publicar.

Si la nova característica detectada s’acaba introduint, els usuaris podran enviar missatges privats a altres des de qualsevol ordinador d’escriptori o en un dispositiu que no sigui Android o iPhone, accedint a Instagram a través d’un navegador web.

Podria ser un dels passos necessaris per a un dels objectius recentment rumorejats de Facebook (propietària de l’app): la unificació de Whatsapp, Instagram i Facebook Messenger.

Amb només 23 anys, Jane Manchun Wong és popular a la xarxa per decobrir característiques que els desenvolupadors de les apps més populars sotmeten a proves per a un proper llançament.

Etiquetes: