Instagram et permet controlar el temps que inverteixes en l’app

La teva activitat a Instagram
Compartir

La funcionalitat d’Instagram per a controlar el temps que inverteix cada usuari connectat a l’app ja està disponible per a tothom. Des del dijous 14 de novembre, cada compte pot accedir a l’apartat “La teva activitat”, on es poden consultar les estadístiques d’ús de la xarxa social.

Consulta el temps que gastes a Instagram

Accedeix a les teves dades de l’ús que fas de l’app accedint al menú que t’apareix a la cantonada dreta superior del teu perfil. Si fas clic a la icona de tres línies horitzontals, veuràs una opció anomenada “La teva activitat”. Allà veuràs el temps de mitja que inverteixes a Instagram diàriament i una gràfica amb l’ús setmanal. A més, sota d’aquestes estadístiques, hi ha les opcions per limitar l’ús de la xarxa social (podem marcar un límit de temps) i per a configurar les notificacions.

Control del temps a Instagram

Aquesta nova funció es va anunciar el passat mes d’agost amb l’objectiu de brindar als usuaris d’Instagram la possibilitat de combatre un ús abusiu de la plataforma. Llavors, es va informar que s’introduiria una eina semblant a la seva companyia matriu, Facebook, que ha acabat arribant uns dies després.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: