Instagram presenta 5 nous filtres

Compartir

Des de la seva presentació, Instagram ha estat tota una revolució en el món de la fotografia ràpida, ja que ha aconseguit una combinació perfecte entre xarxa social i aplicació per modificar i editar imatges o compartir vídeos de curta durada. Els filtres han esdevingut la icona que ha popularitzat Instagram, un model que ha estat copiat per totes les altres xarxes socials i que ha marcat tendència en el món del màrqueting.

Per fi nous filtres

filtros_instagram

Feia temps que aquesta xarxa social no afegia nous filtres, concretament des del desembre de 2012, amb Mayfair i Willow. Aquesta setmana Instagram ha anunciat cinc nous filtres: Slumber, Crema, Ludwing, Aden i Perpetua. La característica comuna d’aquestes noves capes és donar-li un nou toc de calidesa pel que fa a colors i suavitat a la imatge.

Així ho va anunciar la companyia Instagram al seu bloc el 16 de desembre, a més d’una nova actualització que permet reordenar els filtres al gust de cada usuari, com per exemple per més utilitzats o els més recents. Una altra millora és que podràs visualitzar en la mateixa miniatura de la llista l’aspecte que té cada un si fos aplicat.

intagram_filtros

La versió disponible per App Store és la 6.4.0 i per a Google Play 6.12.0, ja disponibles. Cal recordar que recentment Instagram va anunciar que havia assolit els 300 milions d’usuaris, sens dubte, una bona manera d’acabar l’any.

Què us semblen els nous filtres?

FONT: ATOMBIT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: