Instagram prova una nova funció que permet fer un vídeo ‘En Directe’ amb un amic

Compartir

Instagram ha anunciat que està provant dins de la xarxa social de fotografia una nova funció que permet a un usuari fer un vídeo ‘En Directe’ i convidar a altres persones a participar en ell.

 

Els vídeos ‘En Directe’ van aparèixer per primer cop a Instagram el passat mes de novembre i fins ara, els usuaris que han fet ús d’aquest servei han compartit només continguts interessants o s’han posat en contacte amb els seus seguidors. A partir d’ara, Instagram vol permetre connectar dues amistats en un mateix directe perquè es posin en contacte amb els usuaris de l’aplicació.

Per permetre aquesta actualització de la funció “En Directe”, Instagram ha afegit la icona d'”Agregar” que se situa a la part inferior dreta de la pantalla quan un usuari inicia una connexió. A partir d’aquesta icona, l’usuari que faci el vídeo podrà convidar a qualsevol persona que estigui veient el vídeo i automàticament, la pantalla es dividirà en dues, de tal manera, que l’usuari convidat apareixerà en la pantalla inferior.

Durant el vídeo, el primer usuari pot eliminar al convidat i afegir una altra persona. El convidat, per la seva banda, també pot sortir quan ell vulgui. Un cop hagi acabat la transmissió, el vídeo es podrà deixar unes hores al “Stories” o eliminar-se.

La companyia d’Instagram ha apuntat que la funció “En Directe” amb un amic encara està en proves i disponible per una petita part de la comunitat, però en els mesos vinents s’anirà implementant a escala global.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: