Instagram segueix provant l”scroll’ vertical per a les publicacions

Instagram App
Compartir

Instagram ha començat a provar un nou format de mostrar les publicacions que suposaria la substitució del clàssic scroll vertical amb el qual, fins ara, es navegava entre les fotografies que els usuaris publiquen al seu perfil.

En els últims dies, alguns usuaris d’Instagram s’han fet ressò a les xarxes socials d’aquest canvi que han notat en accedir al seu compte. Aquests, s’han trobat amb un missatge de la mateixa plataforma que els avisava de la nova navegació en accedir al seu compte. Ara, s’han d’anar tocant les publicacions per passar d’una a una altra de forma lateral (a l’estil del procediment per a navegar per les stories).

Aquesta no és la primera vegada que es parla d’un canvi cap aquesta direcció a Instagram. A principis d’aquest mes de desembre, ja va haver-hi indicis sobre que la plataforma podria estar treballant en aquesta direcció. De moment, però, la xarxa social segueix en fase de proves amb tot plegat tal com ha confirmat el responsable d’Instagram, Adam Mossseri, en el seu perfil de Twitter. En resposta a un usuari que es queixava sobre el canvi, Mosseri ha explicat que es tracta d’una prova que inicialment s’anava a realitzar a un grup més reduït d’usuaris, però que s’ha generalitzat per error.

De fet, molts usuaris que han experimentat aquest canvi a Instagram han informat que tornem a tenir el tradicional scroll vertical.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: