Instagram surt de la BETA i ja és aplicació per a Windows 10 Mobile

Compartir

Aquest 2016, els usuaris dels telèfons amb el sistema operatiu Windows 10, hem observat com a poc a poc, cada vegada hi havia més aplicacions que arribaven al nostre ecosistema. Moltes d’elles van escollir fer-ho per l’atracció que tenia una aplicació universal que podia ser utilitzada en tots els dispositius amb Windows 10, ja siguin tauletes, mòbils o ordinadors; aquesta és la clau amb la que juga Microsoft per atraure desenvolupadors cap al seu sistema operatiu i així aconseguir que el buit que ha tingut d’aplicacions el sistema fins als nostres dies.

I centrant-me amb l’aplicació Instagram, avui la companyia ens ha sorprès actualitzant la seva aplicació per al nostre ecosistema i sortint de la fase Beta en la que es trobava. El funcionament actual és molt ràpid i estable. L’aplicació de la que disposem actualment és totalment diferent a la primera versió que va sortir per als mòbils amb Windows Phone 8. Ha canviat completament la seva aparença i de fet, és pràcticament igual (per no dir idèntica) a l’aplicació que hi ha desenvolupada per a iOS.

Ja vam parlar que Microsoft estava treballant en un projecte per tal de portar les aplicacions de l’ecosistema d’Apple a la seva plataforma. Tot i que no és el cas d’aquesta aplicació, ja que no s’ha emprat el “pont” que està desenvolupant Microsoft per tal de portar aquestes aplicacions a Windows, sinó que Facebook ha utilitzat un mètode propi per tal de fer-ho (i que sembla que ha tingut èxit).

Aquest no és l’únic anunci que ha fet avui la xarxa social Facebook, ja que ha fet arribar de manera oficial l’aplicació universal de Facebook i Messenger, de moment però per a ordinadors amb Windows 10. No obstant, ja han manifestat que en els propers mesos es llençaran les aplicacions també per al sistema operatiu mòbil de la companyia. Actualment, l’aplicació de Facebook que disposen els telèfons amb Windows és una aplicació dissenyada per Microsoft, en la que encara no han inclòs, entre altres elements, les reaccions que sí que es poden utilitzar a través dels altres sistemes operatius mòbils i fins i tot amb la versió de l’aplicació de la xarxa social que existeix pels ordinadors Windows 10.

Tot seguit podeu veure unes captures de pantalla sobre com es veu la nova aplicació d’Instagram per als nostres mòbils.

Què us ha semblat?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: