iWOPI, on els teus km es converteixen en euros per una causa

Compartir

iWOPI és una idea original i solidària que sorgeix a Catalunya ideada per Ivan Lorca i Emma Roca.

Es tracta d’una xarxa social desenvolupada per PlayOff Informàtica, on s’hi publiquen causes solidaries amb una fita de kilòmetres a acumular. Cada usuari dóna els kilòmetres que ha recorregut corrent, caminant, anant en bici, nedant… a la causa que ha triat. I en aconseguir arribar a la fita establerta aquests kilòmetres es converteixen en diners per a la causa.

Va començar fa tan sols un any i en aquest temps ja ha donat més d’un milió de kilòmetres. I això no s’ha acabat aquí, ja que s’està expandint globalment i compta amb més de 10.000 usuaris repartits entre 36 països.

perfil iWOPI

El funcionament és molt fàcil. Et registres a la pàgina web, indiques quina app utilitzes per controlar els kilòmetres que recorres mentre fas esport i llestos. Només cal anar al teu perfil i actualitzar els teus km i es sincronitzaran a l’instant amb l’app utilitzada.

Seguidament només cal que escullis a quina causa benèfica vols donar els teus kilòmetres.

Com es poden convertir els nostres kilòmetres en diners? La resposta és molt senzilla. Les empreses promotores es comprometen a donar els diners o productes acordats a l’organització benèfica si es recorren els kilòmetres necessaris en el límit de temps establert.

Així que no perdis temps i uneix-te a la comunitat iWOPI. Fer esport i a la vegada ser solidari mai havia estat tan fàcil!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: