Ja es poden programar tweets des de Twitter

Compartir

Una de les funcionalitats més demanades pels usuaris de Twitter és la possibilitat de programar tweets, cosa que actualment estem fent des d’altres plataformes com Hootuiste o Tweetdeck. Aquesta opció s’ha convertit quasi imprescindible pels gestors de xarxes, a causa de la necessitat de generar el millor contingut en la millor hora.

Aquesta opció existeix des de fa temps, però únicament si tenim un compte associat a Twitter ads. De moment, aquesta plataforma està disponible en pocs països (Catalunya no), però s’espera que arribi aviat, ja que recentment vam estrenar l’altra plataforma de la xarxa social, Twitter Analytics.

Per tant, aquesta opció la podem utilitzar a través de l’activació de Twitter Cards. Com podem veure en la imatga adjuntada, és un panell de control molt semblant a les altres aplicacions com Hootsuite, i amb les mateixes funcions. L’extra d’aquest servei és el fet de tenir les estadístiques completes del compte i la possibilitat de coordinar-ho amb les campanyes publicitàries.

tweet-programado

L’altra gran avantatge és que es poden adjuntar imatges que després apareixen sense enllaç. Hi ha una zona per veure tots els tweets, podent filtrar per campanyes de tweets promocionats, per comptes promocionats o programats.

Pot semblar que és igual que altres plataformes, però l’experiència de l’equip d’ycom.cat (treballem en campanyes publicitàries) és que és un mecanisme molt més lent, ja que està pensat pels anunciants, i segurament no està adaptat per community managers.

En qualsevol cas, és una opció que poca gent coneix, i quan el servei arribi a tot el món es podria plantejar de forma oberta i adaptada a tots els públics, ja que realment és un extra molt interessant.

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: