Jennifer Selter, d’Instagram a la fama mundial

Compartir

La jove esportista i model novayorquina, Jennifer Selter, és l’exemple paradigmàtic de com les xarxes socials et poden portar a la fama. I és que amb més de 2 milions de seguidors a Instagram i més de 600.000 a Facebook, Selter ha revolucionat als usuaris de les xarxes socials de molts països del món. Mitjançant fotografies i vídeos d’ella mateixa fent esport i mostrant la seva bellesa, especialment el seu glutis, ha aconseguit fer-se famosa a la xarxa i guanyar-se uns quants calerons.

Conegudes marques de roba esportiva o de suplementació alimentària s’han interessat per la “noia fitness” per tal d’anunciar-hi els seus productes. Això sense comptar que Selter ja ha servit com a reclam publicitari per algun esdeveniment esportiu als Estats Units. I és que a ningú se li escapa que amb uns perfils socials amb tants fans hi ha una porta de negoci considerable per a moltes empreses del sector de l’esport.

La veritat sigui dita: les fotos que Jen Selter penja a Instagram i a Facebook són espectaculars. En elles s’hi pot pot veure a la jove explicant quins són els exercicis que fa dins i fora del gimnàs per mantenir un cos d’escàndol, el “Metòde Selter”. De fet, a la xarxa també se la coneix vulgarment com “el cul més famós d’Instagram”.

“Sóc una apassionada del fitness i m’encanta ajudar als altres”, assegura Selter, que dia sí, dia també, revela els seus secrets per tonificar el glutis i altres parts del seu cos. Bellesa, xarxes socials, fans i vanitat demostren ser un còctel explosiu perfecte per dur a una noia de 20 anys a la fama. Veurem quins són els pròxims passos de Jennifer Selter. Des d’ycom.cat estarem atents. De moment, aquí pots veure algunes de les seves fotos a Instagram:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)