Troba continguts interessants a la xarxa gràcies a Klout

Compartir

La plataforma d’influència social media Klout ha presentat la seva nova versió, amb novetats importants. Principalment, la característica afegida més destacada és que l’aplicació ens mostra continguts que ens poden resultar interessants segons els temes que hi haguem seleccionat prèviament.

L’objectiu segons ha explicat Sanjay Desai, cap de producte de Klout, és posar més fàcil als usuaris trobar bons continguts i, d’aquesta manera, donar el primer pas perquè puguin augmentar el seu Klout.

D’aquesta manera ara tenim la pestanya “Crea” –Create-, en la qual se’ns mostren els articles, amb el seu títol, imatge, breu resum, i el botó de compartir. A més, l’aplicació ens proporciona alguns missatges acompanyats d’icones, que ens donen consells per ajudar-nos a prendre la decisió -aquests són visibles quan passem per damunt el ratolí-. Per completar la informació tenim la data de la notícia, la font, el tema, i una cosa també molt important: els signes de valoració de l’article, positius o negatius, que ajudaran a Klout a refinar la selecció de continguts que ens mostrarà en el futur.

Klout_1

En el moment de compartir, Klout ens dóna l’opció de programar el contingut per distribuir les nostres publicacions al llarg del dia, o en el moment que considerem que tindrà major impacte. En la pestanya de “Programa” –Schedule– trobarem tots els articles que haguem programat prèviament.

Finalment, la pestanya “Mesura” –Measure-, ens ofereix la possibilitat d’analitzar les dades representades gràficament, així com la interacció recent amb altres usuaris.

Klout_2

En el mateix anunci, Klout ha aprofitat per informar que això és un avançament del que vindrà, perquè continuaran amb la seva renovació en les properes dates.

Personalment em sembla una transformació interessant de Klout, que pot ser una eina per ajudar a molts usuaris a trobar informació rellevant fàcilment. Us animo a provar-la i, per descomptat, ens agradarà que ens deixeu la vostra opinió sobre aquesta novetat de Klout.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: