La comunitat de YouTube, enfadada amb el YouTube Rewind 2018

YouTube Rewind 2018
Compartir

El YouTube Rewind 2018, el vídeo amb què la plataforma recull un resum dels continguts més vistos arreu del món durant l’últim any, ha enfadat força la comunitat de YouTube. Publicat el passat 6 de desembre, quatre dies després, el vídeo acumula 6’9 milions de “No m’agrada”, en contrast dels 1’9 milions de puntuacions positives, i va camí de convertir-se en el contingut més “odiat” de la història de la plataforma.

Els usuaris troben a faltar ‘youtubers’

Més enllà dels dislikes, la comunitat ha omplert el vídeo del YouTube Rewind de comentaris on mostren el seu total desacord. Molts usuaris es pregunten on són els principals youtubers, considerant que no se’ls ha donat el protagonisme que es mereixen.

La discrepància arriba fins a tal punt que la comunitat ha engegat una campanya per a convertir el resum de YouTube del 2018 en el vídeo més odiat de la plataforma. Fins ara, aquest “deshonor” el té el videoclip de Baby, l’èxit amb què Justin Bieber va aconseguir la fama mundial amb 9’8 milions de dislikes. El malestar amb el YouTube Rewind 2018 és tal que molts usuaris s’estan dirigint a la cançó de l’artista canadenc i estan retirant el seu “No m’agrada” perquè el resum de YouTube el superi al més aviat possible.

 

Des de l’any 2010, YouTube recorda amb YouTube Rewind els principals continguts i protagonistes dels últims 12 mesos a la seva plataforma.

Al mateix temps, també comunica els seus “Top 10“, que pots descobrir aquí.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: