La guia russa per a fer ‘selfies’ segures

Compartir

El govern de Rússia ha decidit engegar una campanya després que diverses persones s’hagin ferit o, fins i tot, mort en llançar-se una autofoto.

Hi ha ‘selfies’ que poden ser mortals. I no ens referim a aquelles que esborrem ràpidament perquè ens hi veiem horribles, parlem en sentit literal. De fet, aquesta mateixa setmana hem conegut que un excursionista va morir a Gal·les per l’impacte d’un llamp mentre utilitzava el pal de fer ‘selfies’. Un cas com aquest, però, cada vegada és menys sorprenent, ja que arreu del món són ja moltes les històries de ‘selfies’ temeràries amb tràgics finals.

TAMBÉ TROBARÀS AQUESTA NOTÍCIA A REVISTATREND.CAT

A Rússia, concretament, ja s’han registrat 100 ferits i desenes de morts només en el que portem de 2015. Les conseqüències de les males pràctiques fotogràfiques han arribat a tal nivell, que el cos policial del país ha llançat una campanya per a intentar que les autofotos s’emportin més vides.

No fer-se ‘selfies’ sobre la taulada, amb una arma a la mà o davant d’animals salvatges són alguns dels consells que s’han començat a difondre per Rússia en una espècie de mini guia esperant poder conscienciar així els usuaris de la importància de prendre fotos amb prudència i respectant certes normes de seguretat. Perquè ja sabem que això del “sentit comú” no es porta gaire avui dia.

Guia Selfies Segures Anglès

Clara Pariente
Etiquetes: