La Lliga BBVA es veurà a Movistar+ i Vodafone One

Compartir

Segons un comunicat enviat per Telefónica, la temporada 2015-2016 de la Liga BBVA es veurà a la nova plataforma Movistar+ (fusió entre Movistar TV i Canal+).

L’acord tancat el divendres 10 de juliol, per 600 milions d’euros, dóna a Telefónica els drets d’explotació en exclusiva de la Liga BBVA, Liga Adelante i tota l’oferta de pagament dels partits de la Copa del Rei. Aquest acord és només per a la propera temporada i a partir de l’octubre o novembre se subhastaran les dues següents temporades.

Els canals per on es podrà veure els partits de la temporada 2015-2016 són:

CANAL+ LIGA
No hi ha un preu definitiu, però podria estar al voltant dels 12€ al mes. Emetrà 8 partits per jornada.

CANAL+ EL PARTIDAZO
Aquest és el partit que Canal+1 emetia de forma exclusiva. Ara amb la fusió entre Movistar TV i Canal+, Canal+1 ha desaparegut i s’ha dividit en 3: CANAL+ Series, CANAL+ Estrenos i CANAL+ El Partidazo. En aquest últim es podrà veure el partit més important de la jornada per 8€ al mes.

En definitiva, per veure els partits de la Lliga BBVA de la propera temporada caldria pagar un mínim de 40€ al mes (20€ de Movistar+ Familiar satèl·lit + Paquet futbol) o 85€ al mes (ADSL + Mòbil + Movistar+ Familiar + Paquet futbol). Totes les opcions inclouen el servei de televisió en streaming (Yomvi).

A finals de juliol, Vodafone ha anunciat que La Lliga i la Copa del Rei també es podrà veure a la seva plataforma de televisió. Encara no han especificat el preu del paquet de futbol a Vodafone One.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: