La rosa virtual de Sant Jordi

roses sant jord
Compartir

Tothom, visqui o no a Catalunya, sap que Sant Jordi és la més bonica i romàntica festa que hi ha. La part interessant és que cadascú té el seu rol: jo, per exemple, em preparo per buscar llibre des del principi d’abril, però m’aixeco el 23 sense cap llibre preparat. Com sempre, agafo el llibre que està més de moda i deixo aquell altre llibre tan desitjat per als Reis.

Igualment, m’agrada imaginar que els homes busquen amb cura la rosa que regalaran, sigui perquè és maca o perquè entregar-la significa molt per a ells. Per suposat que sempre pots agafar el camí més divertit i anar junts a comprar la rosa. I, per fortuna, és possible que acabem amb més d’una rosa i al menys un drac o un conill de peluix.

O això era abans, en els “temps clàssics”. Ara podem regalar e-books, llibres electrònics virtuals i no pas físics en paper, i com no pots llegir l’e-book sense un e-reader, ja us podeu imaginar que un altre bon regal pot ser un lector de llibres electrònics o una bonica funda de colors si el destinatari ja en posseeix un.

Fins aquí tot bé, l’oferta és molt variada i el gran avantatge és que el llibre electrònic pot ser utilitzat sempre i realment és un regal eficient.

Però, què fem amb les flors? Si hem virtualitzat els llibres, podem fer el mateix amb les roses? Doncs l’equivalent ha de ser enviar roses digitals, per correu, o per WhatsApp o per alguna altra aplicació. N’he estat buscant alguna app al llarg dels darrers dies i estic orgullosa de dir-vos que no hi ha cap aplicació que enviï roses virtuals per Sant Jordi. Això vol dir que, deixant de banda la tecnologia, no podem deixar de banda el plaer que comporta regalar i rebre una flor de veritat.

En canvi, si que he trobat una pàgina divertida, on pots crear la teva pròpia rosa i també enviar un missatge. I la rosa realment pot ser bastant creativa, plena de colors i de models específicament catalans.

També pots fer la teva pròpia foto de Sant Jordi, amb la princesa i el drac. I tot això ho podeu trobar a la pàgina Sant Jordi Mata el Drac.

Però, després de tot, als homes us pot sorgir la pregunta de si a les dones ens agradaria rebre una rosa virtual. Tot té la seva gràcia. Més tard o més d’hora arribarem a tenir més i més coses virtuals que faran part de les nostres vides, així que ha de començar a ser habitual rebre flors digitals.

Però el que segur esperarem amb més delit són les roses holograma. O les roses elèctriques fetes de nano partícules que són sempre maques i fan bona olor. O fins i tot un dia en el que el mateix mòbil es convertirà en una rosa, o en una torradora, o en el que vulguem.

Així que esperem les flors, virtuals o reals, perquè el més important és sempre la intenció.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: