‘La Sexta’ utilitza Whatsapp i Telegram per fer arribar les seves notícies

Compartir

Alguns mitjans de comunicació utilitzen Whatsapp i Telegram per rebre informació dels usuaris, però en limitades ocasions és el mitjà qui envia missatges a través d’aquestes xarxes socials al públic en general. Aquest mes, La Sexta, estrena un nou servei que utilitza aquestes xarxes per fer arribar les notícies del dia.

El nou servei s’anomena ‘laSexta Noticias Ahora’ i és una nova fórmula per informar-se a través de les xarxes socials. Els usuaris poden rebre un vídeo amb els principals titulars del dia quan ho desitgin i demanar-lo mitjançant el Whatsapp, Telegram, Twitter o Facebook. També s’ofereixen continguts de les notícies d’última hora.

Per accedir a la informació que ofereix la cadena d’Atresmedia a través del WhatsApp, només cal afegir com a contacte el telèfon 639 221 000. Un cop memoritzat es podrà interactuar i rebre la informació. Això sí, caldrà enviar la paraula ‘AHORA’ cada vegada que vulguis rebre les notícies.

A Telegram el funcionament és semblant amb la diferència que primer cal enviar la paraula ALTA i després triar entre la opció 1 per rebre automàticament els butlletins o la opció 2 per decidir quan vols rebre les notícies mitjançant la paraula ‘AHORA’.

Pel que fa Twitter també pots demanar que La Sexta ens enviï l’últim butlletí utilitzant el hashtag #L6NoticiasAhora.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: