L’aplicació “Facebook Groups” desapareixerà l’1 de setembre

Compartir

L’aplicació específica de grups de Facebook desapareixerà el pròxim 1 de setembre a causa del poc èxit que ha tingut en els darrers anys. La seva funcionalitat tornarà a estar dintre de la xarxa social.

 

Des que va néixer, Facebook ha anat evolucionant segons els avenços tecnològics de la societat i del target de la xarxa social. Per això, ha incorporat nous formats i s’ha adaptat als diferents dispositius electrònics. A causa d’aquest procés, va decidir dividir I crear diferents aplicacions per subfuncions: Facebook Messenger, Facebook Pages Manager, Facebook Mentions, Facebook Moments, Facebook Ads Manager i Facebook Groups, entre d’altres.

 

De moment, l’aplicació encara es pot descarregar  des d’aquí però ja es troba oculta a Google Play. L’aplicació funcionarà perfectament fins a la seva desactivació; programada per a l’1 de setembre.

 

 

Funcions

Des de l’aplicació de Facebook Grups es poden veure tots els grups als quals pertany l’usuari, crear nous grups, consultar les seves noves publicacions i buscar grups recomanats. El que diferencia l’aplicació de grups de la de missatgeria és la seva difusió; Facebook va incentivar que els seus usuaris es descarreguin Facebook Messenger mentre Facebook Groups s’ha quedat enrere.

 

 

En general, Facebook continua experimentant amb la seva plataforma i les seves aplicacions. Fer desaparèixer una de les seves aplicacions no significa que les altres també es perdran, però sens dubte, això depèn de l’ús que en facin els seus usuaris.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: