Les millors tècniques per republicar continguts d’Instagram

Compartir

A pesar de que molta gent ho fa -sobretot les marques- l’Instagram continua sense incorporar a les seves funcions cap opció per republicar (en Twitter se’n diu “fer Retweet”) fotos i vídeos d’altres usuaris, atorgant-los l’autoria del contingut. Tot i així, com deia, existeixen formes per fer això, i avui us expliquem dues de les millors tècniques:

  • App recomenada: Instarepost (iOs i Android – gratis). Permet republicar fotos i vídeos a totes les xarxes socials, conserva les descripcions i incorpora l’autoria, i no deixa marca d’aigua.

instarepost_1

  • Utilitzant Statigram: Un mètode útil si volem republicar des de l’ordinador a altres xarxes socials (a l’Instagram no ho permet). Senzillament hem de fer click al botó que apareix a sota de la imatge, i després enviar-nos-la per correu electrònic. Llavors únicament hem de descarregar-la al nostre ordinador, per compartir-la a Twitter, Facebook, Pinterest…

statiRT_1

Esperem que aviat Instagram vagi incorporant aquesta important opció, clau per altres xarxes socials com Twitter o Pinterest, donat que compartir continguts d’altres és una funció molt important al món 2.0. Mentrestant, com passa molt sovint, treurem partit d’apps que resolen aquestes necessitats.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: