LinkedIn se suma a les transmissions en directe amb LinkedIn Live

LinkedIn se suma a les transmissions en directe amb LinkedIn Live
Compartir

LinkedIn ha llançat aquesta setmana la funció de transmissions en directe amb la qual permetrà a determinats usuaris i organitzacions emetre vídeos en temps reals a través de la plataforma.

La companyia acaba de posar en marxa als Estats Units la primera versió beta de LinkedIn Live, disponible només mitjançant invitació. Segons explica TechCrunch, durant les pròximes setmanes, la xarxa publicarà un formulari de contacte per a aquells que hi vulguin accedir. Ara per ara, però, es desconeix si estendrà aquesta opció a tota la comunitat, encara que, segons l’historial d’introducció d’altres funcions i característiques a la plataforma en els últims anys, és molt possible que sigui així.

Contingut professional i de qualitat

La intenció de LinkedIn és que l’eina serveixi per a cobrir conferències, anuncis de productes, Q&As i altres esdeveniments dirigits per influencers i mentors, cerimònies de premis i altres tipus d’actes professionals.

LinkedIn se suma a les transmissions en directe amb LinkedIn Live

Per aconseguir un servei de qualitat, la plataforma s’ha associat amb diferents empreses desenvolupadores. Fins i tot, apunta TechCrunch, Microsoft – que va adquirir LinkedIn el 2016 – també ha posat cullerada en aquest moviment amb la seva divisió de núvol Azure Media Services, que proporciona la codificació.

Fins ara, l’empresa creada per Bill Gates no s’havia involucrat vistosament en les accions de LinkedIn.

Etiquetes: