El tuit més compartit de l’any: El Rubius reguanya les xarxes

llimonada-2.0
Compartir

El youtuber actualitza la seva popular ‘Llimonada’ per tornar a ser el més repiulat de l’any.

El desembre de 2016, un tuit del youtuber espanyol El Rubius es coronava com el més popular de l’any a la famosa xarxa de microblogging Twitter. Un missatge, que va ser compartit més d’1,3 milions de vegades, que formava part d’un sorteig mitjançant el qual els seguidors del famós youtuber podien guanyar un gran nombre de premis.

Dos anys més tard, Rubén Doblas repeteix la seva gesta i torna a convertir a un dels seus tuits en el més repiulat de la plataforma al llarg de 2018. Tot això a través d’una actualització del famós tuit de 2016, mitjançant el qual el youtuber tornava a sortejar entre els seus més de 32 milions d’usuaris a tot el món.

Llimonada 2.0

Si el 2016 conquistava la xarxa social amb la paraula “Llimonada”, el youtuber tornava a repetir la mateixa fórmula el passat mes d’agost amb l’objectiu de superar la seva gesta. Aprofitant la seva volta a YouTube després d’un retir temporal que va durar tres mesos, El Rubius va decidir realitzar un nou sorteig mitjançant el qual va oferir una sèrie de productes relacionats amb el món de la tecnologia.

A través d’una actualització del seu popular tuit, El Rubius arribava a prop d’1,5 milions d’usuaris, convertint-se així en el missatge més compartit al llarg de 2018. Per tant, el youtuber pren el testimoni de l’estudiant de secundària Carter Wilkerson, que arrasava en 2017 amb un tuit mitjançant el qual demanava un subministrament anual de nuggets de pollastre gratis.

D’El Rubius al grup coreà BTS: el més popular del 2018

Mentre que El Rubius ha obtingut el tuit més compartit de l’any, el grup coreà BTS ha aconseguit el missatge amb més ‘M’agrada’ de 2018. Segons recull la famosa xarxa social, la publicació amb més ‘likes’ de l’any (1,74 milions) mostra a un dels integrants del grup coreà realitzant el ‘Kiki Challenge’, en el qual té els usuaris de les diferents xarxes socials baixen del seu cotxe i comencen a ballar al ritme de la cançó ‘In my feelings’, del raper Drake.

Pel que fa als perfils més esmentats a Espanya, Twitter li lliura la corona al compte de BTS. Després d’ell es troben personalitats com Carles Puigdemont, Albert Rivera, Mariano Rajoy i Donald Trump, entre d’altres. Tot això en un any en el qual es van compartir més de 125 milions de hashtags diaris i es van enviar més de 500 milions de GIFs.

Gemma
Etiquetes: