Màrqueting online, una de les professions més demandades a Catalunya

Compartir

Malgrat l’actual conjuntura que pateix el mercat de treball, la revolució digital està comportant noves professions i moltes oportunitats de negocis. L’informe Adecco Profesional 2015 ens pronostica que entre els professionals més buscats per les empreses, el màrqueting online segueix sent un dels sectors amb més bones expectatives laborals.

En un mercat global i competitiu com l’actual, les empreses també busquen oferir serveis i productes amb un valor diferencial, i per tant requereixen d’un equip de treball molt professional i especialitzat. Entre el ventall de professions vinculades al sector, trobem el community manager, el gestor de projectes digitals, l’especialista en analítica web, el creador de continguts o l’expert en posicionament (SEO i SEM), entre d’altres. Si repassem els perfils del treballador que més demanen les empreses, tots impliquen tenir estudis universitaris o cursos especialitzats, domini d’alguna llengua i habilitats creatives.

El mateix estudi també explica que els principals demandants d’aquest ofici són les agències de comunicació, però també negocis que volen desenvolupar estratègia d’e-commerce i el sector de l’oci i el turisme, tal i com podem veure en aquesta infografia.

InfografiaAdecco2015_sencera

A Catalunya, aquest auge és encara més gran si ho comparem amb la resta de l’Estat o de la majoria de països d’Europa. El fet que des de les institucions es treballi per convertir-nos en una smart-region i sobretot per l’actual situació econòmica i la necessitat de remuntar, ha fet que moltes empreses apostin per digitalitzar, globalitzar i fins i tot internacionalitzar el negoci.

Màster en Màrqueting Digital d’Initec

Les escoles de formació han hagut de transformar i redissenyar assignatures i cursos per afegir-se a la revolució digital. Qui més s’ha adaptat al mercat i ha sabut aprofitar-ho és INITEC,una agència especialitzada en el marketing digital que en pocs anys s’ha convertit en la referència de la formació en el sector.
El seu Màster en Marketing Digital és el més sol·licitat i ja ha format més de 1.200 alumnes en 3 anys, ha aconseguit bones crítiques i una gran reputació entre el sector.

La temàtica del curs està feta a partir de l’experiència dels professionals i les necessitats del mercat, oferint nocions de xarxes socials, publicitat, màrqueting, creativitat i estratègia en negocis online. Està enfocat per a tothom que vulguin maximitzar la presència i visibilitat de la seva empresa a Internet, però també per a emprenedors amb projectes innovadors que necessitin formació per potenciar els seus coneixements sobre els entorns digitals, directius que vulguin reciclar la seva formació i incorporar novetats estratègiques als seus negocis o joves que vulguin complementar els seus estudis.

El màster  és totalment presencial, pràctic, amb exemples reals i amb els millors professors i ponents. Es fan trobades amb els experts més reconeguts de Catalunya, com Leticia Rodriguez, socialmedia i responsable de Moritz; o Christian Rodríguez, CEO i fundador de ByHours.com, la primera plataforma online de reserves d’hotels en la que l’usuari decideix l’hora d’entrada i sortida de l’habitació.

diploma_master

La propera edició del Màster està prevista pel 13 d’abril. Podeu consultar més informació sobre el màster, horaris, temàtica i professors en aquest enllaç.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)