Els millors trucs de TikTok Musical.ly

tik-tok-musically
Compartir

TikTok Musical.ly s’ha convertit en un dels fenòmens socials d’aquest any en internet, una aplicació per smartphones que ens permet crear els nostres propis vídeos musicals amb tota classe d’efectes, eines i opcions d’edició de vídeo perquè els seus usuaris puguin gravar-se i compartir les seves creacions amb milers i milers de persones.

Vols conèixer els millors trucs de TikTok Musical.ly? T’expliquem com usar TikTok i els seus millors trucs per crear els teus vídeos musicals!

Segueix la guia d’YCOM amb els millors trucs de TikTok i els primers passos per aprendre a usar l’app de vídeos musicals de moda.

Com usar l’app de vídeos TikTok Musical.ly

TikTok Musical.ly ens permet crear i compartir els nostres propis videoselfies musicals d’amb prou feines 15 segons de durada, amb efectes inclosos. Els clips més populars i virals amb aquells en els quals els seus usuaris es graven a manera de selfie imitant les cançons dels seus artistes favorits mentre fan playback; segueix els següents passos per aprendre a usar TikTok Musical.ly:

 1. Descarrega l’app a iTunes o Google Play.
 2. Registra’t amb el teu correu electrònic o compte de Facebook.
 3. Accediràs a la pàgina principal de l’app amb els vídeos pujats més recents d’altres usuaris.
 4. Per veure un vídeo prem sobre ell i començarà la seva reproducció.
 5. Podràs donar un M’agrada a través de la icona del cor o compartir-ho.
 6. Per gravar-te selecciona el símbol +.
 7. Selecciona una cançó de la llista de reproducció i l’Efecte que vulguis.
 8. Quan estigui tot llest prem la icona de la càmera per gravar-te; també pots pujar un vídeo ja gravat de la teva Galeria.
 9. Una vegada gravat prem la icona de la fletxa situada en la cantonada superior dreta per compartir-lo.

Els millors trucs de TikTok Musical.ly

A continuació us oferim una llista dels trucs més útils per començar a usar la popular app de vídeos musicals.

Canviar de càmera

Tal com succeeix amb la majoria d’apps en l’actualitat amb funcions de càmera, és possible intercanviar entre la càmera frontal i posterior amb un simple gest. Així, podem fer-ho de dues maneres, ja sigui a través de la icona situada en la cantonada superior dreta de la pantalla o realitzant una doble pulsació en pantalla. A més, l’aplicació respecta tots els filtres que tinguis aplicats en aquest moment, així que podem canviar de càmera totes les vegades que vulguem.

Diferents maneres d’enregistrament

L’app permet canviar entre diferents maneres d’enregistrament a través d’un senzill selector. Així, podrem activar aquest selector a través de la segona icona començant per a dalt en la cantonada superior dreta de la pantalla; una vegada premut, apareixerà el selector sobre la icona d’enregistrament principal i podrem triar entre Èpic, Lent, Normal, Ràpid i Lapse.

Agafa la música dels altres

Si tot navegant per l’aplicació trobem amb algun tema musical que ens agradi, sempre podrem seleccionar aquesta cançó per usar-la en un dels nostres propis enregistraments. Per a això:

 1. Prem sobre la cantonada inferior dreta de la pantalla, just sobre el rètol de la cançó que està sonant en aquest moment.
 2. Així accedirem a una selecció de vídeos basats el mateix tema musical, la qual cosa ens servirà d’inspiració per a les nostres pròpies idees.

Evita contingut que no t’agradi

TikTok permet configurar les nostres preferències per evitar vídeos que no ens agradin. Per a això podem optar per seguir específicament a usuaris concrets per veure els seus vídeos directament al mur de continguts; d’altra banda podem limitar els nostres suggeriments. Per a fer això, realitza una pulsació llarga sobre un vídeo que no t’agradi per atorgar un No m’agrada i evitar així que ens apareguin altres vídeos similars.

Efectes per potenciar els teus vídeos

TikTok permet aplicar nombrosos efectes als nostres enregistraments a través d’un complet menú; un d’aquests efectes més vistosos és el de la pluja, un filtre que simula pluja en el nostre vídeo i que podem detenir a qualsevol moment amb la nostra mà. A més, si movem el mòbil mentre apliquem aquest efecte, la pluja romandrà estàtica, provocant l’anomenat efecte Matrix, alguna cosa que pot donar molt joc!

Per a feraixò:

 • Obre el menú d’Efectes a través de la icona situada en el costat inferior esquerre de la pantalla per desplegar un menú amb infinitat d’opcions, efectes que hem de descarregar per poder usar-los.
 • A partir d’aquí, deixa volar la imaginació i aconsegueix els efectes més cridaners fent les teves pròpies proves!
Gemma
Etiquetes: